Ragnhild Hjelmborg

 

Dades Personals

Nom: Ragnhild Hjelmborg

Intrument: Piano i Orgue

[download id=”997″]

ragnhild

Formació

“Fleksibelt grundforløb” d’audiovisuals a l’institut tècnic de Copenhaguen (inclou curtmetratge, anàlisi de cine, diverses tècniques, coneixements de càmeres de vídeo i foto, gravació i edició, animació 3D etc.)
BO1 d’orgue a Dinamarca (inclou orgue, piano, teoria i direcció)
Curs de direcció al FCEC (com a oient)
Cursos de disseny sonor, Logic Pro, distribució independent, màstering i producció de música electrònica al C.C. Convent St. Agustí
Cursos d’anglès, francès i alemany (HF i acadèmia). Castellà i català he après de forma autodidacta (amb ajuda de llibres).

Piano clàssic i modern, també improvisació.
Cant barroc, folklòric i modern.
Orgue (d’església, principalment barroc)
Cantautora i compositora, sobre tot de cançons però també instrumentals per a audiovisuals, peces de piano i altres formes experimentals.
Bona lectura a vista i sentit de forma i estil.
Coneixements amplis de gravació, so i programes d’edició de música com el Logic Pro.

Experiència Professional

Projectes i feines actuals:

En aquest moment treballo tot preparant la prova dels alumnes del First Certificate a l’Acadèmia d’anglès Britannia, tinc alumnes particulars de música i anglès i toco l’orgue els diumenges a la Basílica de Santa María, a part de fer substitucions (per exemple a l’aula de música a Arenys de Munt) i projectes (concerts, gravacions, col.laboracions, classes puntuals de tècnica vocal i acompanyar corals/solistes). Soc cantautora sota el nom artístic Zirena, en conjunt amb tres altres músics tenim un grup de música antiga que es diu Kastalia, i també canto al Cor Ciutat de Mataró.