Josep Juan

Dades Personals

Nom: Josep Juan Pomés

Intrument: Trompeta, trombó i combos

[download id=”3228″]

josep-juan
Nascut a Blanes (Girona) amb sis anys comença la seva relació amb la música entranta formar part de la Banda del Col.legi de Santa Maria de Blanes i posteriorment de lesseves cobles Infantil i Jovenívola. Allà hi rep les primeres lliçons de la mà delcatedràtic Jaume Espigolé, sota la direcció del qual obté posteriorment el TítolSuperior de Trompeta al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona,finalitzant amb les màximes qualificacions.
Paral.lelament cursa els estudis de Música Moderna i Jazz al Taller de Músics de
Barcelona i a l’Aula de Música Moderna i Jazz Fundació del Liceu becat per la
Sociedad de Artistas Intérpretes y Ejecutantes de España. La seva formació, constant idiversa al llarg de la seva carrera, inclou cursos i seminaris amb trompetistes com Lluís González, Rodney Marsalis, Charles Schlueter, Matthew Simon, o Pierre Thibeauo Mike Kaupa, entre d’altres.  Músic inquiet i versàtil, col.labora regularment amb diverses formacions com l’orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional deCatalunya,l’Orquestra Nacional d’Andorra, l’Orquestra Simfònica del Vallès, l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, l’Orquestra de Cambra 48, la companyia Dagoll Dagom, la Big Band Girona o la Big Band Aula.
Ha compartit escenari amb intèrprets com Ainoha Arteta, Montserrat Caballé, Josep Carreras, Gerard Claret, Lluís Claret, Lluís Llach, Lucrecia, Vicky Peña, Rosario o Lluís  Vidal sota la direcció de Matthias Aeschbacher, Joan Lluís Bozzo, Salvador Brotons, Franz Paul Decker, Ze Eduardo, Lawrence Foster, Mario Gas, Salvador Mas, Josep Pons, Antoni Ros Marbà, Arturo Tamayo, Guerasim Voronkov, Sebastian Weigle, entre d’altres.
Desenvolupa la seva carrera musical sense descuidar mai l’altra de les seves passions: l’ensenyament de la música als més joves, tasca que compagina amb la coordinació, arranjaments i direcció de diferents jazzbands.