Ferran Campabadal

Dades Personals

Nom: Ferran Campabadal

Intrument: Guitarra i Combos

[download id=”10939″]

Ferran Campabadal

Formació

L’any 2005 obté el Títol Superior de Cant a l’Escola Superior de Música de Catalunya, en l’especialitat de cant líric. També rebé classes de Stil voice singing(voice craft) i cant tradicional. Ha assistit a cursos i master-classes de cant amb Ana Luisa Chova, Mitsuko Shirai i Jaume Aragall, i s’ha format com a director de cor.

Experiència Professional

Com a tenor, ha cantat oratori, òpera, Lieder, cançó anglesa, madrigals, musicals,
etc., actuant al Palau de la Música Catalana, el Teatre Lliure de Barcelona, el Teatre Nacional de Catalunya, l’Auditori de Sant Cugat del Vallès, la Faràndula de Sabadell, el Kursaal de Manresa, el Monumental de Mataró, el Zorrilla de Badalona, el Festival Shakespeare de Santa Susanna, el vaixell Naumon de la Fura dels Baus, el Teatre Tantarantana, i en la producció del Teatre Nacional de Catalunya d’ “El vestit nou de l’ Emperador”, música d’Ignasi Terraza i direcció d’Anna Llopart. En música popular estrenà a la Fira Mediterrània, La Romanalla. Espectacle de música  i contes de transmissió oral. Com a proposta actual està fent El Cantallaire: Contes cantats de nova creació. Això implica una composició musical i de text totalment originals adreçades a tots el públics. Web: www.elcantallaire.cat

Com a mestre (acompanyador de processos) creu que és important sentir-se en
constant renovació i actualització dels propis coneixements. És per això que
actualment està centrat en el mètode de veu Speech Level Singing, de Seth Riggs
combinant-lo amb la tècnica del cant clàssic, tradicional i Still voice (voice craft).
La principal voluntat com a professor és la d’acompanyar a l’alumne en la recerca del propi so, natural i lliure, que li permeti expressar i connectar amb la propia voluntat expressiva. Sempre respectant la música que fa vibrar l’alumne, ja que d’aquesta menera podrà connectar més fàcilment amb ell mateix.