Ana Rossi

Dades Personals

Nom: Ana Rossi

Intrument: veu

[download id=”1244″]

ana-rossi

Formació

Nascuda a Argentina va començar la seva formació en piano i solfeig.  Es trasllada a Barcelona l’any 2000 on continua els seus estudis (Aula de Jazz i Música Moderna del Liceu, Escola Municipal de Música de Badalona entre altres institucions…).

Experiència Professional

La seva formació ha begut de molts gèneres (el jazz, la música popular brasilera, la música d’arrel folklòrica llatinoamericana i ibèrica, el tango i la milonga), i ha format part de grups de diversos estils amb els quals ha viatjat per Europa i Llatinoamericana. Actualment forma part de Coetus (música popular de la península ibérica), UNA (quartet de corda i veu dedicats a la música popular llatinoamericana), Marcelo Mercadante i el seu Quintet Portiño (tango), BREU (músiques populars i composicions pròpies), Gafieira Miúdóna (Música popular de Brasil), entre uns altres.

Com a docent, ha format part dels equips pedagògics de Eòlia, Blue Train Sabadell, Escola 3set Mataró, Institut Batxillerat Granès, Aula de Música AdM i cursos puntuals com a Gresol de Corda entre uns altres.